A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини Великодедеркальської громади

Дата: від до Скинути

Геріатричне відділення отримало чергову благодійну допомогу

Геріатричне відділення отримало чергову благодійну допомогу

Завдяки співпраці голови громади Юрій Панасюк із благодійними організаціями та фондами геріатричне відділення Центр надання соціальних послуг Великодедеркальської сільської ради отримало необхідні підопічним підгузки.

12:36 22.11.2023

Відзначення Дня Гідності та Свободи

Відзначення Дня Гідності та Свободи

Щороку 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це доволі молоде, але дуже важливе свято, яке нагадує про прагнення українців до свободи попри будь-які труднощі. Воно присвячене двом революціям останніх років — Помаранчевій (початок 22 листопада 2004 року) та Революції Гідності. В умовах повномасштабного вторгнення росії цей день сповнився ще глибшим змістом.

16:55 21.11.2023

Мінрегіон повідомляє

Мінрегіон повідомляє

Цієї зими можуть спостерігатися перебої з опаленням. Рівень температури в будинках може бути нижче допустимих значень на кілька градусів. У деяких випадках можливо навіть відключення опалення, об'єкти енергетичної безпеки знаходяться під постійною загрозою. У зв'язку з цим, радимо взяти до уваги наступні рекомендації.

12:26 21.11.2023

22.11.2023р. на території Кременецького району розпочнеться пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин

22.11.2023р. на території Кременецького району розпочнеться пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин

  Пероральна імунізація від сказу – один із способів вакцинації тварин, яких неможливо відловити щоб вакцинувати класично (внутрішньом’язево або підшкірно). Такий спосіб вакцинації застосовують для диких та бродячих тварин, у яких після поїдання поживної принади з вакциною на 21 день формується імунітет до збудника сказу і триває мінімум 1 рік.

14:08 20.11.2023

Робоча зустріч із старостами та депутатами

Робоча зустріч із старостами та депутатами

Під керівництвом голови громади Юрія Панасюка відбулася робоча зустріч із старостами та депутатами щодо здійснення заходів з декомунізації, очищення громадського простору від російської/радянської тоталітарної спадщини на території громади.

11:31 20.11.2023

Вітання працівникам сільського господарства

Вітання працівникам сільського господарства

Усіх працівників сільського господарства нашої громади вітаємо сьогодні з професійним святом – Днем працівника сільського господарства України! Не покладаючи рук, ви працюєте на сільській ниві. Ваша праця заслуговує великої поваги та відповідної винагороди. Щиро бажаємо успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні!

10:05 19.11.2023

Призові місця у ІІ етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка

Призові місця у ІІ етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка

Відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти Великодедеркальської та Шумської громад. Вітаємо Артема Барву, учня 7 класу Матвіївського ЗЗСО, із зайнятим ІІ місцем. Пишаємось!

09:49 19.11.2023

Підписано меморандум із  Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй

Підписано меморандум із Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй

Сьогодні голова ОВА Володимир Труш підписав меморандум між Тернопільською обласною військовою адміністрацією та Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй. Це дає змогу закладам середньої освіти отримати право на відшкодування 30% коштів від вартості гарячих порцій для учнів 1-4 класів.

15:07 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь