Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великодедеркальської громади

18 Березня, 2024 р., 17:18
Пільги на комунальні послуги для учасників бойових дій.
18 Березня, 2024 р., 14:17
У березні-червні 2024 року Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова за підтримки міністерств і відомств проводить ІІ-ий Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»!
15 Березня, 2024 р., 12:34
14-го березня у приміщенні Великодедеркальської мистецької школи відбулось відкриття персональної виставки робіт художниці - аматора, творчої та цікавої жінки, жінки, яка не лише пише картини…
14 Березня, 2024 р., 11:07
Сьогодні в Україні відзначається день добровольців - тих, хто за покликом серця, керуючись внутрішніми цінностями й принципами, взяли до рук зброю та стали на захист України. Для кого боротьба за нашу незалежність і суверенітет — це честь.
13 Березня, 2024 р., 16:31
14 березня о 15:00 експерти НАЗК разом із колегами з Міністерство охорони здоров'я України проведуть навчання для тих, хто вперше подаватиме декларації. Нагадаємо, йдеться про нову категорію декларантів, членів військово-лікарських (ВЛК), лікарсько-консультативних (ЛКК), медико-соціальних експертних (МСЕК) та лікарсько-льотних (ЛЛК) комісій.
11 Березня, 2024 р., 10:16
Сучасна макроекономічна політика України орієнтується на реалізацію 17 стратегічних цілей до 2030 року, визначених на Саміті ООН у вересні 2015 року та адаптованих до національних особливостей у доповіді «Цілі сталого розвитку: Україна», що обумовлює необхідність відповідного корегування регіональних та галузевих програм розвитку з урахуванням принципу «нікого не залишити осторонь».
09 Березня, 2024 р., 12:32
"Він був сином мужика — і став володарем у царстві духа. Він був кріпаком — і став велетнем у царстві людської культури. Він був самоуком — і вказав нові світи й вільні шляхи професорам і книжним ученим",- писав Іван Франко про Тараса Шевченка.
06 Березня, 2024 р., 14:24
Буває, зустрічаємо військових або дізнаємося, що перед нами ветеран чи ветеранка, зринає думка — як подякувати людині за службу так, щоб не бути навʼязливим, не бовкнути зайвого, не образити?
05 Березня, 2024 р., 16:18
У рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських змагань "Пліч-о-пліч" на базі Великодедеркальського ЗЗСО відбувся турнір з волейболу серед юнаків та юначок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь