Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великодедеркальської громади

15 Січня, 2024 р., 12:44
У шаленому ритмі життя, у тривалій напрузі ми не відразу помічаємо, як виснажуємося. Здається, тримаємося, та з кожним днем все гірше. У цей час важливо помітити дзвіночки про втому, що накопичилася, і вчасно потурбуватися про свій стан — змінити діяльність, звички, переглянути режим сну й харчування, спосіб проведення вільного часу тощо.
12 Січня, 2024 р., 14:36
Наймасштабніші учнівські змагання країни «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч» стартували на Тернопільщині!
12 Січня, 2024 р., 13:51
Естонія. Латвія. Важливі перемовини з лідерами. Важливі рішення, які точно посилять усіх нас. Європа вистоїть лише тоді, коли буде континентом єдності. За ці два роки ми всі показали найвищий рівень єдності.
12 Січня, 2024 р., 13:50
12 січня – День українського політв’язня. Його відзначають щороку на честь осіб, яких було заарештовано через політичні переконання. Традицію відзначати День українського політв'язня у середині 1970-х започаткував В'ячеслав Чорновіл, який сам провів три роки в радянських таборах за збірку про арештованих 1965 року шістдесятників.
10 Січня, 2024 р., 10:19
Діпфейк – один з інструментів штучного інтелекту, який дозволяє створювати переконливі відео, аудіо чи фото. Такий вид фейків відносно новий для української аудиторії, саме тому користувачі соцмереж часто вірять подібним вкидам.
10 Січня, 2024 р., 10:17
Голова громади Юрій Панасюк взяв участь у нараді з питань мобілізації та національного спротиву, що відбулася під головуванням начальника Кременецької РВА Віталія Кулака за участі керівництва районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки і Кременецького РВП ГУНП.
09 Січня, 2024 р., 17:06
Сьогодні у храмі Святителя Миколая Чудотворця в селі Великі Дедеркали відбувся ІІ фестиваль різдвяних піснеспівів «КОЛЯДУЙ ЗАХИСНИКАМ». Основна мета заходу полягає у збереженні національних обрядових традицій та підтримці ЗСУ.
08 Січня, 2024 р., 15:45
Метою проєкту є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.
08 Січня, 2024 р., 14:20
 Сказ – це гостре інфекційне захворювання всіх теплокровних тварин і людини, за якого уражається центральна нервова система з ознаками поліенцефаломієліту, супроводжується паралічами  і  завжди закінчується - смертю. На сьогоднішній день сказ реєструється у 113 країнах світу, ця хвороба характеризується гострим перебігом, ознаками поліенцефаломієліту, за відсутності вчасного лікування абсолютною смертністю, через це щорічно помирає понад 55 тисяч людей і більше 1 млн. тварин. Прямі збитки від сказу складають біля 4 млрд. євро в рік.
08 Січня, 2024 р., 10:35
Народний аматорський обрядово-фольклорний колектив "Темний гай" центру культурних послуг Великодедеркальської сільської ради представляв Великодедеркальську громаду на святі календарно-обрядового фольклору "Нова радість стала", що відбулося вчора, 7 січня 2024 року, у ТРЦ "Подоляни" в Тернополі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь