Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великодедеркальської громади

29 Грудня, 2023 р., 11:25
2023 рік для нас, як і для всієї країни, був важким. Війна не оминула жодної сфери життя громади, що вплинуло на реалізацію заходів соціально-економічного розвитку. Через неможливість здійснювати  капітальні видатки довелося відкласти кілька проектів. Та, навіть за таких обставин, усі установи та заклади повною мірою виконували покладені на них завдання. 
28 Грудня, 2023 р., 17:58
В новорічну ніч діятиме комендантська година.
26 Грудня, 2023 р., 21:42
«Вдячність нашим воїнам. Сьогодні є за що особливо відзначити воїнів ГУР, а саме – спецпризначенців із підрозділу Тимура та воїнів нашої 24-ї окремої механізованої бригади. Молодці, хлопці! Дякую всім, хто дбає про Україну! Дякую всім, хто памʼятає, що результат для України потрібен кожного дня – максимальний результат. Слава Україні!»
26 Грудня, 2023 р., 15:11
Сьогодні голова громади Юрій Панасюк у дистанційному форматі взяв участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при районній військовій адміністрації, що відбулась під головуванням начальника РВА Віталія Кудлака.
25 Грудня, 2023 р., 09:09
Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос, це народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і сподівань.
24 Грудня, 2023 р., 17:02
Вифлеємська зоря сповістила про народження Божого Сина. Нехай її світло благословить шлях до Перемоги. Стане орієнтиром та надією для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідних. Зігріє серця й освітить шлях кожного в найтемніші ночі.
22 Грудня, 2023 р., 11:59
21 грудня відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології серед учнів 8 – 11 класів закладів освіти. Щиро вітаємо Лахманюк Світлану, ученицю 8 класу Матвіївського ЗЗСО, та наставника із здобутим ІІ місцем.
21 Грудня, 2023 р., 13:35
На  тридцятій сесії VIII скликання, що відбулася 20 грудня поточного року, було прийнято бюджет Великодедеркальської територіальної громади на 2024 рік.
21 Грудня, 2023 р., 12:07
Торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи.
20 Грудня, 2023 р., 16:42
Вифлеємський Вогонь Миру сьогодні прибув до нашої громади. Ми радо зустріли гостей, з вдячністю прийняли Вифлеємський вогонь та разом загадали омріяне бажання про наближення перемоги та повернення додому кожного військового.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь