A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини Великодедеркальської громади

Дата: від до Скинути

Звільнено від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно

Звільнено від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно

Головне управління ДПС у Тернопільській області інформує, що 6 травня 2023 року набрав чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3050-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» (далі – Закон № 3050) яким внесено зміни до Податкового кодексу України (далі – Кодекс), зокрема:

11:44 11.05.2023

Зустріч загиблого Героя

Зустріч загиблого Героя

Зустріч загиблого Героя з Шкроботівки Івана Яцюка відбудеться завтра, 12.05.2023 року о 14.00 біля каплички в центрі Великих Дедеркал. Величезне прохання до жителів громади підійти раніше о 13.30, щоб утворити живий коридор від містка між Малими і Великими Дедеркалами. По можливості приносьте з собою квіти. Чин похорону відбудеться в суботу 13.05.2023 року об 11.00 в Шкроботівці.

11:27 11.05.2023

Загинув військовослужбовець з Шкроботівки Іван Яцюк

Загинув військовослужбовець з Шкроботівки Іван Яцюк

Рашистський режим забирає у нас найкращих - мужніх, відданих, розумних, на яких тримається Україна... Із сумом повідомляємо, що до рідної домівки на щиті повертається ЯЦЮК Іван Миколайович, 20.05.1991 р.н. з Шкроботівки. Іван служив кулеметником 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти в/ч А4248. Загинув Герой під час виконання бойового завдання по відбиттю військової агресії російської федерації 07.05.2023 року в районі н.п.Спірне Донецької області. Щирі співчуття близьким та рідним загиблого Героя... Вічна пам'ять та слава Герою!

11:25 09.05.2023

Безкоштовна юридична допомога для ВПО у Тернопільський області

Безкоштовна юридична допомога для ВПО у Тернопільський області

Безкоштовна юридична допомога для ВПО у Тернопільський області Ви можете скористатись безоплатними юридичними консультаціями від програми «Єднання заради дії». Як звернутись по консультацію? За телефоном: +380680108215 Написавши на пошту юристки: ysovyk@radnyk.org. З яких тем можна звертатися? відновлення втрачених документів; отримання пенсії на новому місті проживання; виплати на дитину; тимчасове житло для ВПО; правила виїзду за кордон та багато іншого. Ви можете отримати консультацію будь-яким зручним способом — телефоном, електронною поштою або в месенджері. Ця публікація стала можливою в рамках програми Єднання заради дії, що впроваджується IREX разом з Благодійним Фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» та за підтримки Державного департаменту США.  

10:35 04.05.2023

12 травня – Міжнародний день здоров’я рослин

12 травня – Міжнародний день здоров’я рослин

Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня  Міжнародним днем здоров’я рослин. Цього року спільнота Міжнародної конвенції із захисту рослин відзначатиме День здоров’я рослин під гаслом «Здоров’я рослин для збереження довкілля». Заходи, які проводяться у цей день, спрямовані на те, щоб долучити якомога більшу кількість людей до проблеми збереження здоров’я рослин.  Адже охорона здоров’я рослин є невід’ємною складовою ліквідації голоду, зниження рівня бідності, охорони навколишнього природного середовища та економічного розвитку.

12:51 02.05.2023

День пам'яті Чорнобильської трагедії

День пам'яті Чорнобильської трагедії

26 квітня 2023 року минає 37 років з події, яка вплинула на екологічне, політичне і економічне життя світу - Чорнобильської катастрофи. Зараз ми сприймаємо її через призму доль учасників ліквідації пожежі на четвертому енергоблоці та потерпілих від викиду радіації - назавжди понівечених, які носять відбиток тої страшної трагедії. Ми низько вклоняємося до землі і дякуємо за Ваш жертовний подвиг в ім'я нашого життя!

09:48 26.04.2023

178 переселенців зараз шукають роботу на Тернопільщині

178 переселенців зараз шукають роботу на Тернопільщині

Протягом січня-березня 2023 року 605 внутрішньо переміщених осіб шукали роботу через місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості, з них 570 – мали статус безробітного. За скеруванням служби зайнятості області 78 переселенців працевлаштовано, здебільшого, у переробній промисловості, у сфері охорони здоров'я та державному управлінні й обороні; 8 - проходили профнавчання за направленнями служби зайнятості.

12:15 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь