Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великодедеркальської громади

13 Січня, 2023 р., 14:29
Впровадження в Україні електронного реєстру листків непрацездатності дозволило значно зменшити кількість помилок і зловживань при видачі лікарняних. Однак випадки порушення інструкцій при заповненні (в обігу досі знаходиться біля 4% паперових листків) і видачі лікарняних все ще трапляються та можуть призвести до надмірних видатків.
13 Січня, 2023 р., 14:28
Функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передаються Пенсійному фонду України.
13 Січня, 2023 р., 14:28
Система соціального страхування України витримала всі виклики повномасштабного вторгнення – виплати лікарняних і декретних допомог, допомог на поховання, щомісячних та одноразових страхових виплат тощо не призупинялись попри бойові дії.
06 Січня, 2023 р., 14:59
Сененціву Григорію було лише 22... Близькі, рідні, однокласники, друзі, представники влади, військові прийшли вшанувати Героя. З військовими почестями Григорія поховали в Малих Загайцях на місцевому цвинтарі. За звичаєм труну загиблого воїна покрили державним прапором, який потім передали матері. Ми не можемо полегшити біль від втрати - лише поспівчувати. Спочивай з миром Герою! Нехай святі приймуть душу загиблого воїна у Царство Небесне!
05 Січня, 2023 р., 19:14
Великодедеркальська об'єднана територіальна громада з почестями зустріла тіло загиблого Героя Семенціва Григорія Івановича з Малих Загаєць. Близькі, родина, друзі, односельчани, військові, представники влади провели загиблого Героя востаннє до рідного дому. Співчуваємо рідним з приводу важкої непоправної втрати сина та брата... Вічна слава Героям!
05 Січня, 2023 р., 09:17
Великодедеркальська громада знову у скорботі... У бою за Україну, її свободу і незалежність, 03.01.2023 загинув солдат сапер І інженерно-саперного відділення І інженерно- саперного взводу інженерно-саперної роти Семенців Григорій Іванович, 25.03.2000 року народження, житель Малих Загаєць. У 2019 році був призваний на контрактну службу, відданий військовій присязі на вірність українському народові мужньо виконував військовий обов'язок. Щирі співчуття близьким та рідним. Схиляємо голови в скорботі перед загиблим Героєм... Вічна пам'ять і слава Герою!
30 Грудня, 2022 р., 19:47
У 2022 році Комунальне підприємство Великодедеркальський комбінат комунальних послуг виконувало такі роботи:
28 Грудня, 2022 р., 17:07
На час дії воєнного стану у Тернопільській області заборонено продаж та використання піротехнічних засобів. Порушників, які ігноруватимуть обмеження будуть притягувати до відповідальності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь