Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великодедеркальської громади

13 Березня, 2024 р., 16:31
14 березня о 15:00 експерти НАЗК разом із колегами з Міністерство охорони здоров'я України проведуть навчання для тих, хто вперше подаватиме декларації. Нагадаємо, йдеться про нову категорію декларантів, членів військово-лікарських (ВЛК), лікарсько-консультативних (ЛКК), медико-соціальних експертних (МСЕК) та лікарсько-льотних (ЛЛК) комісій.
11 Березня, 2024 р., 10:16
Сучасна макроекономічна політика України орієнтується на реалізацію 17 стратегічних цілей до 2030 року, визначених на Саміті ООН у вересні 2015 року та адаптованих до національних особливостей у доповіді «Цілі сталого розвитку: Україна», що обумовлює необхідність відповідного корегування регіональних та галузевих програм розвитку з урахуванням принципу «нікого не залишити осторонь».
09 Березня, 2024 р., 12:32
"Він був сином мужика — і став володарем у царстві духа. Він був кріпаком — і став велетнем у царстві людської культури. Він був самоуком — і вказав нові світи й вільні шляхи професорам і книжним ученим",- писав Іван Франко про Тараса Шевченка.
06 Березня, 2024 р., 14:24
Буває, зустрічаємо військових або дізнаємося, що перед нами ветеран чи ветеранка, зринає думка — як подякувати людині за службу так, щоб не бути навʼязливим, не бовкнути зайвого, не образити?
05 Березня, 2024 р., 16:18
У рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських змагань "Пліч-о-пліч" на базі Великодедеркальського ЗЗСО відбувся турнір з волейболу серед юнаків та юначок.
04 Березня, 2024 р., 14:05
У місті Теребовля відбувся ХХІV регіональний конкурс-фестиваль «Надія», засновниками та організаторами заходу є Департамент культури та туризму Тернопільської облдержадміністрації та Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв.
01 Березня, 2024 р., 17:00
Розвиток і здоров'я дітей завжди на чільному місці. А в час війни - тим паче. Приємно, що аграрії громади поділяють таку думку і всіляко сприяють популяризації занять спортом та фізичної активності серед дітей і молоді.
01 Березня, 2024 р., 10:19
В межах Саміту «Україна – Південно-Східна Європа» Президент України провів низку двосторонніх зустрічей. Зміст усіх переговорів цілком прагматичний. Разом можемо дати нашим народам більше безпеки, більше робочих місць, більше економічного зростання.
01 Березня, 2024 р., 09:29
На Тернопільщині працює контакт-центр, де, завдяки відеозв’язку, в онлайн-режимі оператор центру може оперативно здійснити переклад мовою жестів і пояснити представникам установ та організацій, до яких звертаються люди з порушенням слуху: що в людини трапилось та якої допомоги вона потребує.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь