A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини Великодедеркальської громади

Дата: від до Скинути

До уваги отримувачів субсидій!

До уваги отримувачів субсидій!

З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Міністерство соціальної політики України продовжує надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій.

14:41 22.06.2021

Повідомлення

Повідомлення

З метою отримання роз’яснень в частині здійснення органами місцевого самоврядування державної регуляторної політики, державного нагляду (контролю), особливостей проведення перегляду регіональних регуляторних актів щодо їх відповідності вимогам чинного законодавства, реалізації державної політики з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності Державною регуляторною службою України підготовлено Методичні рекомендації для органів місцевого самоврядування за кожним із зазначених питань.

16:04 18.06.2021

До уваги жителів громади !

До уваги жителів громади !

На виконання комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Тернопільської області на 2021-2025 роки, департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації проводить прийом документів для виплати часткового відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння для особистих селянських господарств населення.

15:38 16.06.2021

Щоб не прогледіти повідомлення на сплату земельного податку

Щоб не прогледіти повідомлення на сплату земельного податку

Державна податкова інспекція звертає увагу громадян, що відповідно до п. 286.5 ст. 286 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) нарахування фізичним особам сум плати за землю проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки), які надсилають платнику податку у порядку, визначеному ст. 42 ПКУ, до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку.

09:12 14.06.2021

Тест на цифрову грамотність

Тест на цифрову грамотність

Цифрові навички сьогодні — це як вміти писати, читати та рахувати.З метою підвищення рівня цифрової грамотності та цифрової компетентності для громадян України 13 травня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України запустило Цифрограм 2.0. За основу для Цифрограм 2.0 було взято адаптовану Рамку цифрових компетентностей для громадян України, яку було створено українськими експертами на основі європейської концептуально-еталонної Рамки цифрових компетентностей для громадян ЄС (DigComp 2.1.).

15:38 11.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь