Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Тернопільський обласний центр зайнятості інформує

За працевлаштування ВПО роботодавцям Тернопільщини збільшено розмір компенсації

Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення» від 27 грудня 2023 року № 1390, яка набула чинності 30 грудня 2023 р. Зокрема, загальну тривалість надання компенсації витрат роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) збільшено з 2 до 3 місяців, а за працевлаштування ВПО з інвалідністю - до 6 місяців. Змінюється і розмір самих компенсацій. Якщо раніше вони виплачувались виходячи з фіксованої суми 6700 грн на місяць, то тепер такі компенсації прив’язали до розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня 2024 року складатиме 7100 грн, а з 1 квітня – 8 000 грн.

16:40:36 10.01.2024

Шукаєш роботу на будівництві? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи пропонують 20 вакансій на підприємствах, які займаються будівництвом житлових та нежитлових будівель. Найбільше потрібні мулярі, штукатури, бетонярі, електрогазозварники, монтажники будівельні, лицювальники-плиточники, монтажники устаткування зв'язку. За таку працю роботодавці готові платити 10 - 28 тис грн на місяць.

12:37:11 28.12.2023

Шукаєш роботу в поштовій службі? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості зараз зареєстровано 60 таких вакансій. Найбільше можуть заробити начальники відділу поштового зв’язку, завідувачі господарств та водії - 12 тис. грн, листоноші - до 10 тис. грн, оператори поштового зв’язку – до 9 тис. грн, слюсарі-сантехніки та столярі –  7.5 тис. грн

12:49:20 26.12.2023

На Тернопільщині є вільні робочі місця для підсобників, двірників, прибиральників

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості зараз зареєстровано 87 вакансій підсобника, двірника, прибиральника. Найбільше можуть заробити підсобні робітники - 15 тис. грн та прибиральники службових приміщень – 10 тис. грн. на місяць

16:45:00 14.12.2023

Шановні роботодавці! Потрібні працівники – зверніться у службу зайнятості Тернопільщини

Якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успіху в діяльності будь-якого підприємства чи приватного бізнесу. Розумно підібраний штат кваліфікованих працівників дає змогу реалізувати найсміливіші плани та проєкти.

14:44:18 08.12.2023

Жителям Тернопільщини - оновлений єдиний портал вакансій

Завдяки спрощеному та вдосконаленому інтерфейсу відтепер знайти роботу на порталі вакансій стало ще зручніше! Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/ адаптований для всіх мобільних пристроїв. Бажаючі також можуть оформити підписку на актуальні вакансії за галуззю або регіоном через наші чат-боти у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot або Viber http://www.viber.com/dczworknowbot.

14:37:38 08.12.2023

Шукаєш роботу на виробництві хліба та хлібобулочних виробів? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи пропонують 54 вакансії на підприємствах у галузі хлібобулочного виробництва. Найбільше потрібні пекарі, тістороби, формувальники тіста, оператори лінії у виробництві харчової продукції. Роботодавці готові платити до 15 тис. грн зарплати на місяць.

12:47:45 07.12.2023

На Тернопіллі шукають роботу 162 особи з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації!

Особам з інвалідністю у місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації, побажань людини; організовують професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації; залучають до посильної тимчасової зайнятості, навчають техніці пошуку роботи та самопрезентації, сприяють у започаткуванні власної справи.

16:12:04 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь