Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Тернопільський обласний центр зайнятості інформує

Цікавить ІТ-сфера? Пройди навчання від служби зайнятості Тернопільщини!

«Кібербезпека та захист інформації», «Комп’ютерна інженерія», «Комп’ютерні науки», «Комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», «Автоматизація», «Дизайн», «Інформаційні системи та технології», «Системний аналіз» - такі спеціальності можна здобути на підставі ваучерів на оплату навчання, що видають у Тернопільському обласному центрі зайнятості певним категоріям людей, які не зареєстровані як безробітні і мають  професійно-технічну чи вищу освіту. Фінансування за ваучером – до 30 тис. 280 грн

12:54:57 29.01.2024

Оновлений Єдиний портал вакансій - жителям Тернопільщини

Сервіс з пошуку роботи Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/, адаптований для всіх мобільних пристроїв, - спільний проєкт Мінекономіки, Державної служби зайнятості та шести провідних сайтів з пошуку роботи – work.ua, robota.ua, novarobota.ua, pidbir.com, grc.ua, ua.jooble.org. Щоденно на сайті є майже 200 тисяч вакансій, які оновлюються в режимі онлайн. На “Єдиному порталі вакансій” відбулися оновлення: 1. Спрощений та вдосконалений інтерфейс порталу. 2. Додано три нові розділи категорій вакансій: - Вакансії відновлення (актуальні пропозиції роботи у сфері будівництва, логістики та енергетики). - Вакансії Сил оборони (пропозиції роботи як за військовими, так і за цивільними спеціальностями, які забезпечать підтримку армії в тилу). - Вакансії для ВПО (робота з наданням житла). Щоб швидко знайти потрібну інформацію, треба обрати регіон, вид зайнятості, діапазон заробітної плати. Бажаючі можуть оформити підписку на актуальні вакансії за галуззю або регіоном через чат-боти у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot або Viber http://www.viber.com/dczworknowbot. Подивитися інформацію про вакансії можна: - в Телеграм: «Робота на Тернопільщині», «Робота зараз. Державна служба зайнятості», «Вакансії! Тернопільська область» - на ресурсі Національний Кадровий Резерв https://ukrnkr.in.ua/ - на порталі служби зайнятості. До слова. Зараз місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,1 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них – 19,3% із заробітною платою вищою від середньої по області. Якщо у вас є питання або ви потребуєте допомоги в працевлаштуванні, зверніться в місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, напишіть на Telegram https://t.me/DCZ19_Ternopil або зателефонуйте 063 5765756.

12:53:59 29.01.2024

Учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни з Тернопільщини - безоплатне навчання!

Тим учасникам бойових дій, які бажають пройти підвищення кваліфікації або здобути професію, на яку є попит на ринку праці, служба зайнятості пропонує безоплатне навчання, адже має власні сучасні центри професійно-технічної освіти (ЦПТО ДСЗ), які здійснюють підготовку слухачів за 95 робітничими професіями у галузях сільського господарства, будівництва, сфери побуту, енергетики, легкої промисловості та ін., а також за 365 освітніми програмами за напрямками Digital, "Школа фермерства", "Підприємництво", "Бізнес-планування", "Керування БПЛА".

15:02:29 24.01.2024

На Тернопільщині більшість іноземців працюють на керівних посадах

Упродовж 2023 року в Тернопільському обласному центрі зайнятості було видано, продовжено термін дії чи внесено зміни до 36 дозволів на застосування праці іноземних громадян та осіб без громадянства. Найбільше дозволів на працевлаштування в Україні отримали громадяни Туреччини, Вірменії, США та Польщі.

10:51:55 23.01.2024

Шукаєш на Тернопільщині роботу бухгалтера чи головного бухгалтера? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи пропонують 23 вакансії бухгалтера та 5 вакансій головного бухгалтера. Такі працівники зараз потрібні в освіті, в лікарняних закладах, у торгівлі, на виробництві м’яса та в сільському господарстві. Роботодавці готові платити 7.5-20 тис. грн на місяць.

09:57:36 22.01.2024

Мрієш бути водієм категорії "С"? Отримай у Тернопільському обласному центрі зайнятості ваучер на оплату навчання!

24 січня 2024 року розпочинається навчання на базі Дрогобицької автомобільної школи товариства сприяння обороні України (місто Дрогобич, Львівська область) за професією водій автотранспортних засобів категорії «С».

09:56:42 22.01.2024

Освітянам Тернопільщини - отримайте ваучер на навчання за спеціальностями «Дошкільна освіта» та «Психологія»

29 січня розпочинається навчання на базі Західноукраїнського національного університету за спеціальностями «Дошкільна освіта» та «Психологія» за напрямом «Організація освітнього процесу в умовах інклюзії у закладах дошкільної освіти та установах». У плані навчання: організація освітнього інклюзивного середовища у закладах дошкільної освіти, корекційно-розвивальна робота з дітьми з різними видами порушень в умовах інклюзивного середовища, організація виховного процесу в умовах інклюзії, розвиток соціальної взаємодії дітей з особливими освітніми потребами, командний психолого-педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами. Довідково: Ваучер – це документ, який дає право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку https://is.gd/qjIfuw Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” - “Ваучери”, посилання тут http://surl.li/feqeq

14:41:01 19.01.2024

Шукаєш роботу слюсаря? Є вакансії

У місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи пропонують більше 40 вакансій слюсаря різних кваліфікацій. Найбільше вакансій слюсаря-ремонтника – 8, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів – 8, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування – 5, слюсаря з ремонту рухомого складу – 4, слюсаря-інструментальника – 3, слюсаря з механоскладальних робіт – 3, слюсаря-сантехніка – 8, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування – 5, слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування – 1.

14:04:32 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь