Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Тернопільський обласний центр зайнятості інформує

На Тернопільщині жінки займають 83% керівних посад, започатковують бізнес, працюють верстатницями, операторками АЗС, водійками

За сприяння служби зайнятості Тернопільщини цьогоріч знайшли роботу 4382 жінки (61% від усіх працевлаштованих). Жінки погоджуються також і на роботу за професіями, що традиційно вважалися чоловічими: верстатник, оператор АЗС, водій тролейбуса, підсобник. Також, жінки у цьому році зайняли 83% вакансій керівників та службовців.

14:24:05 15.10.2024

Сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб на Тернопільщині

Забезпечення внутрішньо переміщених осіб (ВПО) роботою, можливістю здобуття нової професії чи  започаткування власної справи є одним із пріоритетних завдань служби зайнятості. Як же вирішує служба зайнятості ці завдання?  

16:11:34 23.09.2024

Служба зайнятості Тернопільщини – ветеранам: консультації, допомога, працевлаштування, навчання, підприємництво, компенсації

Фахівці служби зайнятості Тернопільщини запрошують ветеранів та ветеранок, у тому числі з інвалідністю, які хочуть бути корисними в цивільному житті, мають бажання реалізовувати свої мрії про професійну самореалізацію через працевлаштування чи відкриття власної справи.

16:06:24 23.09.2024

Робота без бар’єрів: до 106,5 тис. грн виплачують роботодавцям Тернопільщини, які облаштовують робочі місця для людей з інвалідністю

У серпні 2023 року уряд запровадив програму надання компенсацій роботодавцям за витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю I та II групи. За рік роботи програми вже 917 роботодавців України отримали компенсації за облаштування робочих місць для 1013 людей з інвалідністю, зокрема й ветеранів. 

15:43:17 12.09.2024

На Тернопільщині потрібні кухарі

Роботодавці Тернопільщини мають майже 90 актуальних вакансій кухарів, шеф-кухарів, помічників кухарів. Такі фахівці потрібні у закладах громадського харчування, лікарнях, закладах освіти та ін. Зарплата - до 23 тис. грн.

12:21:47 09.09.2024

На Тернопільщині є більше 300 вакансій для освітян

1 вересня – День знань. В Україні працює майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників та інших працівників освіти. Вони опікуються мільйоном дошкільнят, навчають п’ять мільйонів школярів, викладають майбутній фах трьом мільйонам студентів.

12:18:19 30.08.2024

Отримай ваучер на оплату навчання за професіями «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельні»!

У вересні–жовтні 2024 року можна пройти перепідготовку за ваучером за професіями «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельні» на базі Тернопільського обласного комунального навчально-курсового центру.

12:17:19 27.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь