Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безоплатна правова допомога

23 Травня, 2023 р., 20:16
6 травня 2023 року набув чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3048-IX щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану, який передбачає зняття арешту із банківського рахунку тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану в Україні.
23 Травня, 2023 р., 20:16
Відповідно до закону України «Про одноразову грошову допомогу за шкоду життю та здоров’ю, завдану працівникам об’єктів критичної інфраструктури, державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України», право на призначення і виплату такої одноразової грошової допомоги  мають особи з числа працівників об’єктів критичної інфраструктури, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, які стали особами з інвалідністю у зв’язку з пораненням, каліцтвом, контузією або внаслідок захворювання, які пов’язані з виконанням посадових (службових, професійних) обов’язків у період військової агресії Російської Федерації проти України в районах проведення після 24 лютого 2022 року воєнних (бойових) дій або в районах, що піддавалися після цієї дати бомбардуванням, авіа ударам та іншим збройним нападам.
26 Квітня, 2023 р., 09:46
Згідно статті 23 Закону України  «Про мобілізаційну підготовку і мобілізацію» заброньованим за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, а також за підприємствами, установами і організаціями в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України надається відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації.
26 Квітня, 2023 р., 09:46
Як перетнути кордон, супроводжуючи людей, що потребують постійного догляду та які документи  для цього необхідні ? 
26 Квітня, 2023 р., 09:45
Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» передбачено, що особи, які досягли 16-річного віку та не належать до осіб, яким призначено пенсію у солідарній системі, мають право на добровільну сплату страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування відповідно до договору про добровільну сплату страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, що укладається з Пенсійним фондом.
26 Квітня, 2023 р., 09:45
Постановою Кабінету Міністрів України  від 27 січня 2023 р. № 76 на виконання Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, затверджено  Порядок   бронювання військовозобов’язаних  за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану .
27 Березня, 2023 р., 16:42
Якщо ви вирішили розірвати шлюб, варто знати, що є два способи. Через суд і через РАЦС. Якщо у шлюбі є діти або один з подружжя не бажає розлучатися — тоді через суд. Якщо дітей немає та обоє згодні на розлучення — тоді через РАЦС.
27 Березня, 2023 р., 16:41
Фізична особа, яка не досягла шістнадцяти років, має право на виїзд за межі України лише за згодою батьків (усиновлювачів), піклувальників та в їхньому супроводі або в супроводі осіб, які уповноважені ними.
27 Березня, 2023 р., 16:41
Відповідно до статті 49 Конституції України кожен має право на охорону здоров’я, медичну допомогу та медичне страхування.
27 Березня, 2023 р., 16:40
«Порядком надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних» затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 р. № 124передбачено, що роботодавці, які за направленням центру зайнятості працевлаштовують зареєстрованих безробітних, які зазначенні у пунктах 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 та 10 частини першої статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” мають право на отримання компенсації за таке працевлаштування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь