Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великодедеркальської громади

31 Жовтня, 2019 р., 11:33
Громадськими радниками можуть бути представники сервісних організацій, органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, студенти юридичних факультетів. Функції громадських радників успішно можуть брати на себе соціальні працівники та волонтери, адже вони мають навички комунікації з людьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, а також працівники бібліотек, вчителі правознавства, лідери громадської думки тощо. Загалом, громадським радником може бути представник будь-якої професії, якщо в нього є бажання реалізовувати себе в громаді та можливість навчатись.
31 Жовтня, 2019 р., 11:31
За оперативними підсумками 9 місяців 2019 року Фонд соціального страхування України забезпечив надання близько 68 тисяч медичних та соціальних послуг для потерпілих на виробництві, їх супроводжуючих осіб, а також застрахованих осіб і членів їх сімей.
31 Жовтня, 2019 р., 11:28
За оперативними підсумками упродовж трьох кварталів 2019 року санаторно-курортним лікуванням за кошти Фонду соціального страхування України було забезпечено 7 793 особи з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва.
30 Жовтня, 2019 р., 09:07
Громадський радник не замінює фахового юриста: не вирішує складних юридичних питань, не надає консультацій, не представляє інтереси клієнтів в судах. Втім, розуміє правові проблеми, може порадити алгоритм дії в тому чи іншому питанні, розуміє, як працюють органи місцевого самоврядування, вміє «прочитати» фінансовий документ або написати звернення.
22 Жовтня, 2019 р., 12:11
Ірина Дубиківська провела тренінг для фахівців відділів ДРАЦС
22 Жовтня, 2019 р., 12:06
Відповідно до підпунктів 4.58, 4.59 пункту 4 Положення про Головні територіальні управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, мм. Києві та Севастополі, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 23.06.2011 №759/19497, Головне територіальне управління юстиції організовує діяльність регіональних відділень Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини при Головних територіальних управліннях юстиції, які діють у порядку, передбаченому Мін'юстом, а також за дорученням Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини та Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини вивчає факти, збирає докази та надсилає копії матеріалів у справах, що перебувають у провадженні Європейського суду з прав людини, та іншу інформацію, необхідну для забезпечення діяльності Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини. Виконання цих завдань покладено на представника Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини (далі – представник Уповноваженого) та регіональне відділення Секретаріату Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини, діяльність яких регламентовано Положенням про представника Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини і регіональне відділення Секретаріату Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини, яке затверджене наказом Міністерство юстиції України від 14.03.2019 року № 764/5. З метою виконання доручень Уповноваженого представник Уповноваженого відповідно до покладених на нього завдань: координує роботу регіонального відділення; у встановлений строк відповідає на запити Уповноваженого; надсилає до державних органів, органів місцевого самоврядування запити стосовно надання матеріалів і пояснень у справах про порушення Конвенції; щороку до 25 грудня інформує Уповноваженого про діяльність регіонального відлуння, виконання відповідних доручень та проведення публічних заходів за звітний період. Разом з тим, представник Уповноваженого має право з метою виконання доручень Уповноваженого звертатися до органів із запитами про надання доказів, матеріалів та інформації у справах, що знаходяться в провадженні Європейського суду з прав людини, та отримувати на запити відповідні докази, матеріали та інформацію. Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області
21 Жовтня, 2019 р., 16:02
Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування заяви-розрахунки для виплати допомог по вагітності та пологах на суму 3,4 млрд гривень упродовж трьох кварталів 2019 року. Це на 345,3 млн гривень, або 11,3% більше, ніж за той же період минулого року.
21 Жовтня, 2019 р., 16:00
За оперативними даними упродовж 9 місяців 2019 року Фонд соціального страхування України щомісяця фінансував страхові виплати для 205,7 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх сімей. Загальна сума виплат за цей період склала 6,2 млрд гривень.
21 Жовтня, 2019 р., 15:59
За оперативними даними продовж трьох кварталів 2019 року Фондом соціального страхування України прийнято заяв-розрахунків для фінансування матеріального забезпечення для понад 1,9 млн застрахованих осіб на загальну суму 10,6 млрд гривень.
18 Жовтня, 2019 р., 15:26
Знижку на оплату житлово-комунальних послуг мають право отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, ветерани війни та прирівняні до них особи. Знижка надається для оплати користування житлом, комунальних послуг, вартості палива.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь