Кухарі хакладів освіти підвищили кваліфікацію
Завершилися курси підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти, що відбувались протягом 3 днів на базі ДНЗ “Вишнівецький професійний ліцей” у рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування.
Шестеро кухарів із освітніх закладів громади ознайомились з особливостями приготування страв, складання шкільного меню, технологією приготування безглютенових та безлактозних страв, приготування соусів та заправок.
Після навчання працівники шкільних харчоблоків отримали сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації.
Дякуємо Департамент освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації та Державний навчальний заклад "Вишнівецький професійний ліцей" за організацію, професіоналізм та якісне навчання!