Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Координаційнf радf з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

Дата: 12.07.2024 14:23
Кількість переглядів: 34

11 липня 2024 року відбулося ІІ засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Великодедеркальській сільській раді.

Відповідно до порядку денного розглянуто та обговорено питання статистикb випадків вчинення домашнього насильства за ІІ квартал 2024 року у Великодедеркальській сільській територіальній громаді, порядку надання безоплатної правничої допомоги вразливим верствам населення, проведення спільних заходів щодо відзначення в громаді Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, реалізації завдань просвітницької роботи в закладах освіти громади, спрямованої на підвищення громадської свідомості, рівня правової культури та поінформованості молоді щодо форм, проявів, причин і наслідків домашнього насильства, формування нетерпимого ставлення до насильницької моделі поведінки.

Також в рамках обговорення порядку денного засідання, розглянуто питання прийняття на рівні громади програми для роботи з кривдниками та підготовки відповідного фахівця.

За підсумками обговорення членами Координаційної ради, визначено конкретні дії та завдання для ефективної роботи усіх суб'єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь