Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Куди потрібно звертатись в разі вчинення домашнього насильства?

Дата: 02.07.2024 15:40
Кількість переглядів: 28

Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та постанови Кабінету Міністрів України № 658 від 22.08.20018 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» постраждалі від домашнього насильства особи мають право звернутися особисто або через свого представника до відповідальних працівників Великодедеркальської сільської ради.

 

Контактні дані уповноваженої особи у сфері запобігання та протидії домашньому на території громади:

 

Координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та в межах своїх повноважень організовувати роботу у сфері  запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та відповідальним працівником, який проводять роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координації заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам на території Великодедеркальської ради визначено Власюка Віталія Вікторовича (тел. 0961194895).

 

ВАЖЛИВО!!! При Центрі надання соціальних послуг Великодедеркальської сільської ради працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Звернутись за допомогою та отримати більш детальну інформацію можна за адресою: Україна, 47144, Тернопільська область, Кременецький район, село Великі Дедеркали, вул. Садова, будинок 4.

 

При Великодедеркальській сільській раді діє координаційна рада з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

 

Куди потрібно звертатись в разі вчинення домашнього насильства?

 

Найперше, куди потрібно звернутися за допомогою – це поліція. Ви можете викликати поліцію за телефоном 102 або звернутися особисто до туриторіального підрозділу Національної поліції та написати заяву або цілодобову та безкоштовну Національну гарячу лінію 1547 з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей та безкоштовну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь