Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося засідання сесії

Дата: 26.06.2024 11:58
Кількість переглядів: 53

Сьогодні депутати восьмого скликання Великодедеркальської сільської ради зібралися на сесійне засідання аби вирішити низку поточних питань, котрі стосуються бюджетної, гуманітарної та аграрної сфер діяльності громади.

Першочергово розглянули питання внесення змін до бюджету громади на 2024 рік, затвердження розпорядження сільського голови, виданого у міжсесійний період, фінансового плану КНП Великодедеркальської сільської ради «Великодедеркальська комунальна лікарня» на 2024 рік та актів приймання передачі.

Наступними розглядалися питання щодо встановлення мінімальної граничної наповнюваності дошкільних груп у Великодедеркальському закладі дошкільної освіти та дошкільних підрозділах загальної середньої освіти Великодедеркальської сільської ради і зміни режиму роботи Великодедеркальського закладу дошкільної освіти та затвердження Статуту в новій редакції.

Найбільше часу приділили депутати земельним питанням, що стосувалися затвердження технічних документацій та надання дозволів на їх виготовлення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь