Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Великодедеркальська мистецька школа».

Дата: 18.06.2024 09:17
Кількість переглядів: 71

Конкурс проводиться відповідно до Законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», абзацу 2 пункту 3 Положення про мистецьку школу, затвердженого наказом Міністерства культури України  09.08.2018 року № 686.

 

Найменування і місцезнаходження закладу: 

Комунальний заклад «Великодедеркальська мистецька школа» знаходиться за адресою: 47144, Тернопільська область, Кременецький район, село Великі Дедеркали, вул. Центральна, буд. 54 (А).

 

Найменування посади та умови оплати праці: 

Директор комунального закладу «Великодедеркальська мистецька школа»; посадовий оклад – 6 773 грн., передбачаються доплати та надбавки відповідно до  чинного законодавства.

 

Кваліфікаційні вимоги до директора Школи: 

Директором Школи може бути особа, яка має фахову вищу освіту, стаж роботи на керівних посадах, володіє державною мовою, відповідає встановленим кваліфікаційним вимогам та здатна за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

Перелік документів, кінцевий строк і місце подання документів для участі в конкурсі:

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто або поштовим відправленням з описом вкладення подають такі документи:

1) заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3) копії документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, документа про вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра або спеціаліста, трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент подання документів;

4) документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

5) довідка про відсутність судимості;

6) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

7) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

8) стратегію (перспективний план) розвитку Школи – короткострокову на 1 (один) рік та довгострокову на 5 (п’ять) років, складену у довільній формі.

 

Документи приймаються до 16.00 години 16 липня 2024 року до відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Великодедеркальської сільської ради                       (с. Великі Дедеркали, вул. Садова, 1).

 

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

 

Додаткову інформацію надає уповноважена особа, яка приймає документи за описом — Власюк Віталій Вікторович, номер телефону: +380961194895.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь