A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

Дата: 04.04.2024 12:12
Кількість переглядів: 56

04 квітня 2024 року відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Великодедеркальській сільській раді.

На засіданні визначено основні завдання та повноваження Координаційної ради, шляхи взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, аналіз та статистика випадків домашнього насильства, а також діяльність спеціалізованої служби підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Відповідно до порядку денного розглянуто та обговорено питання:

Про статистику випадків вчинення домашнього насильства за 2023 рік та І квартал 2024 року по Великодедеркальській сільській територіальній громаді.

Про основні напрямки роботи при взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 658 від 22.08.2018 року.

Про діяльності мобільної-бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим особам на території Великодедеркальської сільської територіальної громади.

Про необхідність впровадження у Великодедеркальській сільській територіальній громаді чіткого алгоритму дій усіма суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та дотримання термінів інформування про виявлені факти вчинення насильства.

За підсумками обговорення членами Координаційної ради, визначено конкретні дії та завдання для ефективної роботи усіх суб'єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь