A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

“Навчально-консультаційний центр” започатковує практичну програму направлену по визначенню пріоритетів  економічної політики для реалізації цілей сталого розвитку

Дата: 11.03.2024 10:16
Кількість переглядів: 36

Сучасна макроекономічна політика України орієнтується на реалізацію 17 стратегічних цілей до 2030 року, визначених на Саміті ООН у вересні 2015 року та адаптованих до національних особливостей у доповіді «Цілі сталого розвитку: Україна», що обумовлює необхідність відповідного корегування регіональних та галузевих програм розвитку з урахуванням принципу «нікого не залишити осторонь».

Реалізація «тріади» сталого розвитку «економічне зростання – соціальна справедливість – раціональне природокористування» набуває для сільських домогосподарств надзвичайної ваги.

Відтак, приватне підприємство “Навчально-консультаційний центр” започатковує практичну програму направлену по визначенню пріоритетів  економічної політики для реалізації цілей сталого розвитку, підвищення рівня життя, в тому числі знань сільських домогосподарств в області домашнього будівництва  у контексті зростання добробуту домогосподарств в сільській місцевості.

Центр планує проводити діяльність на території Великодедеркальської територіальної громади  з питань архітектурно-будівельної діяльності, технічної інвентаризації, оцінки майна  та благоустрою.  Сертифіковані фахівці центру мають багаторічний досвід роботи. Звертаємося  з проханням надати можливість нашим спеціалістам провести зустрічі з мешканцями вашої громади для надання консультаційних послуг у сфері сільського комерційного, житлового будівництва, усунені в подальшому проблем самочинної забудови на присадибних ділянках. Подолання проблем, що склалися в цій галузі вимагає роз'яснювальної  роботи безпосередньо на місцях.

Консультаційні послуги надаються на безоплатній основі.

Графік надання консультацій фахівцями центру:

13.03.2024 р — в 11.00 год

20.03.2024 р — в 11.00 год

27.03.2024 р — в 11.00 год.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь