Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 08.02.2024 10:13
Кількість переглядів: 77

 

 

Замовник: Великодедеркальська сільська рада.

ЄДРПОУ: 04393999.

Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 09130000-9 Нафта і дистиляти. Очікувана вартість закупівлі: 144 000,00 грн (сто сорок чотири тисячі гривень 00 копійок) з ПДВ. 

Очікуваний обсяг закупівлі Товару:

Бензин А-95 – 1200 л

Дизельне паливо – 1800 л

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-07-011297-a.

Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

Джерело фінансування: кошти місцевого бюджету.

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).

 

Обґрунтування очікуваної вартості, розміру бюджетного призначення: з урахуванням рівня ринкових цін на продукти нафтоперероблення та відповідно до фактичного обсягу витрат бензину А-95 і дизельного палива у 2023 році.

 

Обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі: для забезпечення потреби та безперебійної діяльності замовника, замовник здійснює закупівлю даного виду палива, а саме: закупівлю Бензину А-95, дизельного палива, оскільки саме ці види палива використовуються транспортними засобами замовника, та за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають вимогам і потребам замовника.

 

Вимоги щодо якості продукції:

  1. Продукти нафтоперероблення повинні відповідати вимогам, передбаченим Державними стандартами та Технічними умовами заводів-виробників і мати паспорт якості та сертифікати відповідності на кожну партію товару. Наявність відповідних сертифікатів якості.

2. Поставка (відпуск) бензину та дизпалива повинно здійснюватися безпосередньо на мережі автозаправних станцій по бланкам дозволу (талонам) номіналом по 5,10, 20, 50, 100 л зі строком дії не менш ніж одного календарного року з дня отримання Замовником талонів з можливістю продовження терміну дії з метою використання їх у повному обсязі для заправки службових транспортних засобів на АЗС в межах територіального розташування установи за адресою: Тернопільська область, Кременецький район, с. Великі Дедеркали, вул. Садова, 1, наявність хоч однієї АЗС на відстані від 20 км до установи, закупівля товару при розташування АЗС поза зоною визначеного району буде економічно невигідною, призведе до втрат часу та коштів, наявність АЗС по всій території України. У разі зміни зовнішньої форми талонів протягом строку їх дії, учасник здійснює їхню заміну без додаткової на це оплати замовником на інші з відповідним номіналом та строком дії не менше тих, що підлягають обміну.

3. Закупівля товару буде проводитись по мірі необхідності в обсягах та в асортименті по заявці Замовника. Виконання договірних зобов’язань буде здійснюватись в залежності від обсягів реального фінансування Замовника.

4. Наявність мережі АЗС, наявність документа, що підтверджує адреси розташування заправочних станцій.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь