Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

АТ "Укрпошта" та ТОВ "Тернопільхлібпром" запрошують на роботу осіб з інвалідністю

Дата: 30.11.2023 11:40
Кількість переглядів: 105

АТ "Укрпошта" та ТОВ "Тернопільхлібпром" запропонували шукачам роботи з інвалідністю більше 20 вакансій, загалом вони мають майже 70 пропозицій роботи.

«Осіб з інвалідністю запрошуємо на вільні робочі місця: слюсаря-сантехніка із зарплатою 7500 грн, листоноші - 7000 грн та столяра на з/п 7500 грн, - повідомила учасникам Ярмарку вакансій для осіб з інвалідністю, що відбувся у Тернопільській філії Тернопільського обласного центру зайнятості, начальник відділу підбору персоналу Тернопільського регіону АТ "Укрпошта" Тетяна Витягова. - Загалом по області маємо 58 вакансій, це також оператори та начальник відділу поштового зв’язку, завгосп; на пересувне відділення поштового зв’язку - начальник, водій-кур’єр, оператор. Якщо людина з інвалідністю зможе виконувати роботу за цими вакансіями, радо приймемо у наш дружній колектив».

Менеджер з персоналу ТОВ "Тернопільхлібпром" Олена Дубіна запропонувала учасникам заходу вакансії комірника (з/п 7700 грн), прибиральника виробничих приміщень (з/п 6700 грн) та водія-експедитора кат. В,С (з/п 12000 грн). «Підприємству також потрібні пекарі (з/п 10000 грн), слюсарі-ремонтники виробничого обладнання (з/п 9400 грн)», - додала менеджер.

Представниці роботодавців розповіли про свої підприємства, поточну та перспективну потребу в кадрах; ознайомили з умовами праці та її оплати, вимогами до працівників, основними обов’язками за кожною з вакансій; поінформували про бонусні програми, можливості профнавчання та підвищення кваліфікації.

«Кар’єрні радники та рекрутери Тернопільської філії ОЦЗ зараз пропонують 64 вакансії для осіб з інвалідністю, загалом по області є 133 пропозиції роботи для цієї категорії громадян, – зауважила заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями ТФ ТОЦЗ Ольга Тихович. - Якщо Ви зацікавилися можливістю працевлаштування за іншими вакансіями, можете звернутися у філію ОЦЗ за тел. (0352) 4058520673132266".

Учасники Ярмарку вакансій, які підібрали собі прийнятне місце праці, пройшли попередні співбесіди з представницями роботодавців та отримали запрошення на підприємства для подальшого вирішення питання працевлаштування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь