Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася двадцять восьма сесія VIII скликання

Дата: 24.11.2023 15:37
Кількість переглядів: 101

Відбулася двадцять восьма сесія VIII скликання Великодедеркальської сільської ради. Загалом на порядку денному було двадцять питань, що потребували розгляду. Першочергово обговорювались бюджетні питання. Депутати внесли зміни до бюджету громади на 2023 рік та затвердили звіт про його виконання у ІІІ кварталі, затвердили  договір про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів між Шумською  міською та Великодедеркальською сільською територіальними громадами на 2023 рік.

Значну увагу приділили депутати земельним питанням: надали дозволи на виготовлення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок; затвердили технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності;розглянули подання Держагенства лісових ресурсів України щодо віднесення земельної ділянки до самозаліснених.

Важливим було і питання про проведення робіт з пристосування пам’яток історії місцевого значення та демонтажу знаків і символів, що містять елементи символіки комуністичного тоталітарного режиму або російської імперської політики на території громади.

Також депутати затвердили програму «Безпечна громада» на 2023-2024 роки та правила благоустрою територій населених пунктів громади, розглянули питання про списання малоцінних швидкозношувальних матеріалів з балансу КНП «Великодедеркальська комунальна  лікарня», затвердили пільгові категорії та Положення про оплати на надання пільг в Великодедеркальській мистецькій школі; схвалили питання щодо дострокового припинення повноважень одного з депутатів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь