A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Нарада щодо відпрацювання дієвих механізмів співпраці та взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

Дата: 23.10.2023 17:08
Кількість переглядів: 56

Сьогодні відбулася робоча нарада щодо відпрацювання дієвих механізмів співпраці та взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Участь у нараді взяли працівники відповідальних структурних підрозділів сільської ради та сектору поліцейської діяльності м. Шумськ.

Впродовж наради учасники обговорили спільні координаційні дії із запобігання домашньому насильству та виконання вимог чинного законодавства.

ДОДАТКОВО!

Що робити і куди звертатися якщо ви стали жертвою домашнього насильства?

Найперше, куди потрібно звернутися за допомогою – це поліція. Ви можете викликати поліцію за телефоном 102 або звернутися особисто до відділу поліції та написати заяву.

Якщо ви потребуєте консультації, боїтесь звертатись до поліції з даного питання чи з інших причин, то можете зателефонувати на номери гарячих ліній, де вам нададуть роз’яснення та консультування:

Національна «гаряча лінія» з питань протидії насильству та захисту прав дитини 0-800-500-335 або 116 123 (з мобільного) – безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів будь-яких операторів по всій території України;

Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлею людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-005, або з мобільного 116-123 вона працює цілодобово;

«Гаряча лінія» 1547;

Урядовий кол-центр 1545;

У разі необхідності також надається правова допомога, звертатись на гарячу лінію Координаційного центру з питань безкоштовної правової допомоги – 0-800 213-103;

Відповідальна особа у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Великодедеркальської сільської ради, телефон (03558) 31-3-92.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь