Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Сьогодні відбулася двадцять сьома (позачергова) сесія VIII скликання

Дата: 18.10.2023 15:42
Кількість переглядів: 72

Сьогодні відбулася двадцять сьома (позачергова) сесія VIII скликання. Загалом на порядку денному було близько трьох десятків питань, що потребували розгляду. Першочергово обговорювались питання, що стосуються бюджету на 2023 рік: зміни до бюджету громади, зміни до фінансового плану КНП Великодедеркальської сільської ради «Великодедеркальська комунальна лікарня», затвердження договору про передачу та прийняття міжбюджетних трансфертів між Лопушненською та Великодедеркальською сільськими радами.

Значну увагу приділили депутати земельним питанням. Було укладено додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок з ФГ «Добробут», ТОВ «Ленд Прайд», ФГ «ЛАН»; затверджено звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок; затверджено технічні документації щодо поділу та об’єднання земельних ділянок; затверджено технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі та передача у власність земельних ділянок. Також розглядалось питання щодо утворення громадських пасовищ на території с. Великі Загайці.

На виконання рішення Шумського районного суду від 06.02.2023 року справа № 609/776/22 1-кп/609/10/2023 щодо позбавлення права обіймати посаду пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування одного з депутатів виключено із складу ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь