Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Якою б складною не була зима, ми маємо бути до неї готові,- Володимир Труш

Дата: 09.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 55

Ми вже маємо минулорічний досвід з відключенням електроенергії. Цьогоріч Тернопільщина повинна бути готова до будь якого сценарію осінньо-зимового періоду.

З цього приводупровів позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Першочергово обговорили термінові заходи із захисту на об’єктах житлово-комунального господарства та енергетики. Для забезпечення стабільної роботи суб’єктів господарювання у сфері водо-, тепло-, електро- та газопостачання протягом осінньо-зимового періоду 2023/2024, органам місцевого самоврядування необхідно забезпечити їх фізичний захист, створити резервний запас обладнання та реагентів та завершити оснащення об’єктів автономними джерелами живлення.

До 12 жовтня 2023 року органи влади та працівники комунальних підприємств спільно з ДСНС в області повинні провести навчання щодо дій на відповідних територіях на випадок виникнення аварійних ситуацій із тривалим відключенням електроенергії.

Громадам необхідно перевірити стан готовності Пунктів незламності: забезпечення їх альтернативними джерелами енергії, гарячими напоями, зарядними пристроями. А також розміщення актуальної інформації на сайті nezlamnist.gov.ua. Всі Пункти незламності повинні бути готові до відкриття в часовий проміжок до години від початку виникнення аварійної ситуації із тривалим відключенням електроенергії.

Якою б складною не була зима, ми маємо бути до неї готові.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь