Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя»

Дата: 14.05.2021 15:27
Кількість переглядів: 1331

   14 травня 2021 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям Великодедеркальської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся І етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», мета якого полягає в пропаганді здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в громаді шляхом залучення якомога більшої кількості дітей та юнацтва до занять спортом та організації змістовного дозвілля.

  У заході взяли участь 5 команд закладів загальної середньої освіти Великодедеркальської ТГ.

  Зі вступним словом виступив сільський голова Юрій ПАНАСЮК та  перший заступник голови осередку «НОК України» в Тернопільській області   Віталій ІГНАТЕНКО.

   Програма змагань складалася з трьох етапів: презентації команд «Ми-олімпійська надія України», олімпійської вікторини «Знавець олімпійського спорту» та «Комбінованої естафети.

 За результатами трьох етапів ІІІ місце посіла команда «Соколята» Великодедеркальської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник – Бонк Л.П.);    ІІ місце у команди «Бумеранг» Шкроботівського НВК І-ІІ ступенів (керівник – Яцюк Р.В.) та переможцями змагань стала команда «Стріла» Великозагайцівського НВК І-ІІІ ступенів (керівник – Шульган Л.Ю.).

   Переможці та призери нагороджені грамотами відділу освіти та подарунками від Національного олімпійського комітету України.

  Відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Великодедеркальської сільської ради вітає учасників змагань і бажає їм подальших успіхів у навчанні та спорті, а переможцям – гідно представити Великодедеркальську ТГ на обласних змаганнях.

  Змагання проведено за підтримки Великодедеркальської сільської ради та місцевого осередку «НОК України» в Тернопільській області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь