Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя»

Дата: 14.05.2021 15:27
Кількість переглядів: 1337

   14 травня 2021 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям Великодедеркальської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся І етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», мета якого полягає в пропаганді здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в громаді шляхом залучення якомога більшої кількості дітей та юнацтва до занять спортом та організації змістовного дозвілля.

  У заході взяли участь 5 команд закладів загальної середньої освіти Великодедеркальської ТГ.

  Зі вступним словом виступив сільський голова Юрій ПАНАСЮК та  перший заступник голови осередку «НОК України» в Тернопільській області   Віталій ІГНАТЕНКО.

   Програма змагань складалася з трьох етапів: презентації команд «Ми-олімпійська надія України», олімпійської вікторини «Знавець олімпійського спорту» та «Комбінованої естафети.

 За результатами трьох етапів ІІІ місце посіла команда «Соколята» Великодедеркальської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник – Бонк Л.П.);    ІІ місце у команди «Бумеранг» Шкроботівського НВК І-ІІ ступенів (керівник – Яцюк Р.В.) та переможцями змагань стала команда «Стріла» Великозагайцівського НВК І-ІІІ ступенів (керівник – Шульган Л.Ю.).

   Переможці та призери нагороджені грамотами відділу освіти та подарунками від Національного олімпійського комітету України.

  Відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Великодедеркальської сільської ради вітає учасників змагань і бажає їм подальших успіхів у навчанні та спорті, а переможцям – гідно представити Великодедеркальську ТГ на обласних змаганнях.

  Змагання проведено за підтримки Великодедеркальської сільської ради та місцевого осередку «НОК України» в Тернопільській області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь