Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Що передбачає ініціатива Уряду #ЧеснаПлатіжка

Дата: 31.07.2019 09:16
Кількість переглядів: 485

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області нагадує: Уряд встановив граничні тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для населення міст обласного значення та м. Київ на опалювальний сезон 2019/20 року. В містах обласного значення при наявності лічильника вартість 1 Гкал тепла не має перевищувати 1400 гривень. У разі відсутності приладів обліку - 35,21 гривні за 1 квадратний метр. Щодо гарячої води, максимальний тариф для населення затвердили на рівні 83,66 гривень за кубометр у квартирах рушникосушками та 75,74 гривень – в помешканнях без них.

Міністерство юстиції України на своєму сайті розмістило онлайн калькулятор розрахунку «чесної платіжки» - https://minjust.gov.ua/news/info/onlayn-kalkulyator-poslug. За його допомогою громадяни зможуть самостійно дізнатись, скільки коштів їм вдасться зекономити в порівнянні з тарифами, які діють зараз.

Тарифи на послуги постачання теплової енергії і гарячої води наберуть чинності з початку опалювального сезону 2019/20 року. Перерахунок має бути здійснений до 1 вересня 2019 року.

За більш детальними консультаціями та роз’ясненнями телефонуйте до єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 (800) 213 103, цілодобово та безкоштовно в межах України. Юридичну консультацію та правовий захист ви також можете отримати у центрах та бюро надання правової допомоги по всій країні. 

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській облас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь