Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Що передбачає ініціатива Уряду #ЧеснаПлатіжка

Дата: 31.07.2019 09:14
Кількість переглядів: 541

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області нагадує: Уряд встановив граничні тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для населення міст обласного значення та м. Київ на опалювальний сезон 2019/20 року. В містах обласного значення при наявності лічильника вартість 1 Гкал тепла не має перевищувати 1400 гривень. У разі відсутності приладів обліку - 35,21 гривні за 1 квадратний метр. Щодо гарячої води, максимальний тариф для населення затвердили на рівні 83,66 гривень за кубометр у квартирах рушникосушками та 75,74 гривень – в помешканнях без них.

Міністерство юстиції України на своєму сайті розмістило онлайн калькулятор розрахунку «чесної платіжки» - https://minjust.gov.ua/news/info/onlayn-kalkulyator-poslug. За його допомогою громадяни зможуть самостійно дізнатись, скільки коштів їм вдасться зекономити в порівнянні з тарифами, які діють зараз.

Тарифи на послуги постачання теплової енергії і гарячої води наберуть чинності з початку опалювального сезону 2019/20 року. Перерахунок має бути здійснений до 1 вересня 2019 року.

За більш детальними консультаціями та роз’ясненнями телефонуйте до єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 (800) 213 103, цілодобово та безкоштовно в межах України. Юридичну консультацію та правовий захист ви також можете отримати у центрах та бюро надання правової допомоги по всій країні. 

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь