A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Заступник Міністра юстиції Сергій Петухов зустрівся з представницями жіночих організацій Тернопільщини

Дата: 17.07.2019 17:10
Кількість переглядів: 552

Сьогодні у Тернополі з робочим візитом перебуває заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов. Перш за все, посадовець зустрівся із представницями громадських організацій Тернопільської області.

Фото без опису“Дуже різні організації, які мають дуже різний фокус. Але в кожній з ваших організацій є щось, з чим юстиція може допомогти. Мені дуже радісно чути, що ви маєте добру співпрацю з Міністерством юстиції, з нашим територіальним управлінням . Я сподіваюся, у нас відверта розмова, і ви розкажете не лише про приємні речі, а й про критичні речі. Нам завжди треба знати, що не працює, що треба змінити, над чим треба працювати, що треба покращити. Насправді, питання, яким ми дійсно пишаємся, питання аліментів, - воно так само не виникло нізвідки, а зі спілкування з людьми. Багато хто ставився до цього дуже скептично -  що ця тема нікому не цікава, що там нічого не можна зробити. Але якраз у такому спілкуванні можна дізнатися про якісь проблеми, які, можливо, тебе особисто не стосуються, але які болять людям. І, відповідно, знайти для них вирішення”, - зазначив Сергій Петухов. 

Під час зустрічі посадовець розповів про здобутки Містерства юстиції України, які спрямовані на захист жінок та дітей, як-от #ЧужихДітейНеБуває, #СтопБулінг, #СтопНасильство.

Також представниці жіночих громадських організацій мали нагоду звернутися з питаннями та пропозиціями. Вони, серед іншого, стосувалися прав та обовязків дітей, просвітницької роботи, спрямованої на батьків, запобігання булінгу у навчальних закладах, боротьби з насильством, соціальним сирітством, підтримки жінок з інвалідністю, захисту української мови, тощо.

Також Сергій Петухов разом з начальником Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуардом Кольцовим вручили жінкам листи-подяки за співпрацю.  

 

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь