Великодедеркальська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Дата: 08.06.2018 14:36
Кількість переглядів: 821

 

Розпочалися відбірні регіональні змагання

VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

 

В Україні стартував перший етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Протягом червня-серпня в усіх регіонах держави пройдуть відбірні змагання спартакіади. За їх результатами будуть сформовані команди, що представлятимуть області та столицю держави на завершальному етапі, який цьогоріч відбудеться в місті Ужгороді з 12 до 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність».

До програми фінальної частини Всеукраїнської спартакіади включено 6 видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи. Переможці визначатимуться в особистій, командній за видами спорту та загальнокомандній першостях. Спортсмени, які посядуть призові місця в особистих змаганнях в кожному виді програми, традиційно нагороджуватимуться також цінними подарунками.

Характерною ознакою є невпинне зростання масовості та популярності спартакіади серед потерпілих на виробництві, що ілюструють дані щодо кількості учасників відборів за роками: 2013 рік – 1478 осіб; 2014 рік – 1722; 2015 рік – 1785; 2016 рік – 2037; 2017 рік – 2287.

Спартакіада є значимою загальнонаціональною подією. Виявом належної державної уваги до цього заходу та визнання його важливого статусу є вітання, які щороку адресуються учасникам та організаторам спартакіади Президентом України, Головою Верховної Ради України, Прем’єр-міністром України, Міністром соціальної політики України. Як зазначив, зокрема, в одному з них П. Порошенко: «Є всі підстави упевнено заявити про запровадження в нашій державі ще однієї гарної традиції».

Найкращим же підтвердженням затребуваності в суспільстві і життєдайності ідей Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» є щирі слова подяки від її учасників, в яких емоційно і напрочуд душевно відображається сутність цього, втілюваного Фондом для людей, проекту. Інвалід-колясочниця з Донеччини Л. Кірковська про це сказала так: «Після таких неповторних подій надовго залишається наснага, народжуються сміливі плани на майбутнє і просто хочеться жити яскравим різнобарвним життям».

 

 

Прес-служба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь